ГоловнаСуспільствоЖиття

Дітям показали де працює Янукович

135 дітей віком від 9 до 17 років були запрошені Президентом.

Дітям показали де працює Янукович

Співробітники Адміністрації Президента провели екскурсію для дітей з регіонів будівлею Адміністрації.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

Під час екскурсії діти також зустрілися з головою Адміністрації Сергієм Льовочкіним, першим заступником глави Адміністрації Іриною Акімовою, радником Президента-представником Президента в Конституційному Суді Оленою Лукаш та Уповноваженим Президента з прав дитини Юрієм Павленком.

Сергій Льовочкін провів дітей у свій кабінет, показав робоче місце і розповів про організацію роботи Адміністрації.

"Я сподіваюся, що ви ще колись прийдете в ці стіни не тільки на екскурсію, а й працювати", - зазначив він.

Акімова під час зустрічі розповіла дітям, що гарні знання і ретельне навчання є обов'язковими для досягнення важливих цілей в житті.

"Те, що ви зараз хочете бути кращими в олімпіадах, спорті, музиці, - це дуже добре. Потім в житті ви стаєте цікавими людьми. І повірте, робити великі справи можуть тільки цікаві люди", - додала вона.

В свою чергу Лукаш закликала дітей рухатися вперед, не зупиняючись на досягненому, а Павленко домовився, що ці діти стануть представниками дитячого омбудсмена в своїх регіонах і запевнив їх, що спілкування з ними продовжиться особисто, по телефону і через соціальну мережу Facebook.

Нагадаємо, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Як повідомляли раніше, 135 дітей віком від 9 до 17 років були запрошені Президентом відвідати АП. Це переможці міжнародних та всеукраїнських олімпіад, спортивних турнірів і змагань, творчих конкурсів і фестивалів, лідери учнівського самоврядування, активісти молодіжних, благодійних, екологічних проектів, юні журналісти. Серед запрошених - діти з багатодітних, прийомних, малозабезпечених сімей та з родин, які виховують дітей з особливими потребами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram