ГоловнаПолітика

Тимошенко наполягає на відставці Гройсмана

"Діючий прем'єр довів людей до зубожіння", - вважає нардеп.

Тимошенко наполягає на відставці Гройсмана
Фото: EPA/UPG

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на негайній відставці Володимира Гройсмана з посади прем'єр-міністра за розвал економіки, погіршення життя українців і мегакорупцію. Про це вона заявила в коментарі журналістам.

«Треба негайно відправляти прем'єр-міністра Гройсмана у відставку. Нам треба діяти, тому що якщо ми цього не будемо робити, то клани і влада будуть далі продовжувати знущання над українцями. А всі ці образи - це свідчення слабкості і нездатності діяти морально, духовно і чесно», - підкреслила Юлія Тимошенко.

Вона нагадала, що в найближчих планах влади - підвищення тарифів що три місяці, введення пені за несвоєчасну сплату драконівських комунальних тарифів, масова конфіскація квартир людей за несплату житлово-комунальних послуг, підвищення віку виходу на пенсію, продаж сільськогосподарської землі, яка є останнім скарбом українців.

«Переконати їх бути моральними і чесними, патріотами і відданими Україні ми не зможемо. У них усе вирішують гроші, великі гроші. І що більше грошей вони отримують, тим більше вони забувають про совість», - прокоментувала Тимошенко дії чиновників.

Тому, на переконання лідера «Батьківщини», немає іншого шляху, ніж перезавантаження влади: «Треба прибирати їх з влади, зупиняти спільну з кланами і олігархами корупційну діяльність».

Юлія Тимошенко також нагадала, що нещодавно «Батьківщина» ініціювала відставку прем'єр-міністра Гройсмана, адже його уряд відповідальний «за повне руйнування економіки України, галопуючу інфляцію, мегакорупцію, знищення малого та середнього бізнесу, малих сіл і доведення українців до зубожіння».

Як відомо, фракція зареєструвала відповідну постанову в парламенті, вона потім зникла з переліку зареєстрованих законопроектів.

Тимошенко запевнила, що «Батьківщина» добиватиметься повернення реєстрації цього проекту постанови про відставку Володимира Гройсмана.

«Вони добре і чітко знають, що наша команда і я особисто здатні навести лад у державі без олігархії, без кланів, без корупції, без знищення економіки. Саме тому вони так болісно на мене реагують», - підсумувала лідер партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram