ГоловнаПолітика

Ляшко придбав житловий будинок і дві земельні ділянки за ₴15 млн в Київській області

Нерухомість і земельні ділянки були придбані в Артема Савицького.

Ляшко придбав житловий будинок і дві земельні ділянки за ₴15 млн в Київській області
Фото: Тамара Шевчук

Голова Радикальної партії Олег Ляшко задекларував придбання житлового будинку і двох земельних ділянок в Обухівському районі Київської області за 15 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні про істотні зміни за поточний рік у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Зокрема, Ляшко придбав житловий будинок площею 549,5 кв. м за 11,2 млн гривень, а також 2 земельні ділянки (4 500 і 1 400 кв. м) за 3,8 млн гривень.

Нерухомість і земельні ділянки придбані в Артема Савицького, який на позачергових виборах Верховної Ради у 2014 році був №92 у виборчому списку РП.

Як повідомляли, Ляшко задекларував 4,2 млн гривень доходів  у 2015 році.

У поданій восени 2016 року електронній декларації Ляшко зазначив, що зберігає 740 тис. доларів, 90 тис. євро і 890 тис. гривень готівкою, ще понад 2 млн гривень розміщено на банківських рахунках. Також він володіє двома квартирами в Києві на 367 кв. м і 95 кв. м і орендує будинок на 215 кв. м у Козині Київської області у громадянина України Артема Савицького. У власності головного "радикала" є також офіс на 182 кв. м у Києві і шість земельних ділянок по 210 кв. м кожна в Княжичах Київської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram