ГоловнаПолітика

Нацрада попросила СБУ перевірити причетність Клименка до "Радио Вести"

Регулятор хоче знати, чи володіє колишній міністр радіостанцією.

Нацрада попросила СБУ перевірити причетність Клименка до "Радио Вести"
Фото: vesti.ua

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до Служби безпеки України з проханням перевірити, чи є колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко кінцевим бенефіціаром "Радио Вести".

"Крім того аналізу, який ми зробили всередині Нацради, ми ще звернулися в СБУ, щоб вони підтвердили якусь інформацію про те, хто є кінцевим бенефіціарним власником "Радио Вести", - заявила заступник голови Нацради Уляна Фещук в ефірі Еспресо.TV.

За її словами, Інститут Медіа Права провів дослідження і дійшов висновку, що кінцевим бенефіціаром "Радио Вести" є Клименко.

Щоб отримати конкретні докази цього, регулятор звернувся в СБУ.

Нагадаємо, 29 грудня 2016 року медіа-холдинг "Вести Украина" заявив, що Нацрада затягує продовження ліцензій на мовлення "Радио Вести" в Києві та Харкові, що закінчуються в лютому 2017 року.

"Радио Вести" вийшло в ефір у березні 2014 року, входить до медіа-холдингу "Вести Украина" і здійснює мовлення в Києві, Харкові та Дніпрі. Медіа-холдинг пов'язують із екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком часів президентства Віктора Януковича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram