ГоловнаПолітика

Яценюк назвав Байдена "великим віце-президентом США"

Лідер "Народного фронту" висловив подяку держсекретареві США за підтримку України.

Яценюк назвав Байдена "великим віце-президентом США"
Фото: прдоставлено пресс-службой

У понеділок, 16 січня, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк зустрівся з віце-президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом у рамках його візиту в Київ.

"Джозеф Робінетт Байден-молодший належить до числа найвидатніших державних діячів Сполучених Штатів усіх часів", - написав Арсеній Яценюк у своєму Facebook після завершення зустрічі.

Він наголосив, що Джозеф Байден - один із найвідданіших друзів України в американській історії: "Він розуміє Україну. Усвідомлює велике значення України. Поділяє великі устремління нашого народу, нашу вірність свободі та відчуває ту несправедливість, яка відбувалася проти нас впродовж століть".

"І як великий політик Джозеф Байден завжди точно розуміє межі реальності, а потім силою свого бачення, наполегливості та бажання змінює цю реальність. Можливо, саме ця риса - вміння розуміти реалії, щоб їх змінюваяти, - і є визначальною для успішного державного діяча і політика", - написав лідер "Народного фронту".

Україна завжди буде цінувати допомогу великого віце-президента Сполучених Штатів Джозефа Робінетт Байдена-молодшого, наголосив лідер "Народного фронту": "Уряд України, який я мав честь очолювати, завжди пам'ятатиме про підтримку віце-президента Джозефа Байдена і його відданої команди в критичні та складні часи випробувань".

"Я завжди буду вдячний Тобі за дружбу, дорогий Джо. Залишається ще багато роботи. Продовжуємо працювати. Як завжди, був радий Тебе бачити", - написав Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram