ГоловнаПолітика

Керівництво Нацгвардії відповіло на звинувачення нардепа Білецького

НГУ просить військову прокуратуру та СБУ перевірити викладені факти.

Керівництво Нацгвардії відповіло на звинувачення нардепа Білецького
Фото: http://vv.gov.ua/

Національна гвардія відповіла на звинувачення народного депутата Андрія Білецького, який звинуватив керівництво НГУ в корупції та сепаратизмі.

Про це повідомляється на сайті НГУ.

Відзначається, що Нацгвардія звернулася у військову прокуратуру і Службу безпеки з проханням перевірити викладені факти.

"Ми вважаємо, що такий підхід дозволить уникнути непорозумінь і забезпечить неупередженість, прозорість та об'єктивність. Зі свого боку гарантуємо всебічне сприяння і допомогу. Інформуємо, що з початку 2017 року в Головне управління НГУ не надходило ніяких документів від народного депутата Білецького щодо інформації, зазначеної в його публічній заяві", - відзначається в повідомленні.

Фото: ngu.gov.ua

Нагадаємо, раніше нардеп Білецький, куратор полку Національної гвардії "Азов", заявив про корупцію в Нацгвардії, а її керівництво назвав "загрозою обороноздатності України".

У своїй заяві Білецький назвав імена чиновників, яких він вважає сепаратистами - це командир центрального оперативно-територіального об'єднання НГУ полковник Олександр Голяков; заступник командира військової частини 3057 полковник Юрій Колмик; його заступник майор Юрій Задерін.

Білецький також заявив, що знає офіцерів, які їздять на окуповану територію і вільно повертаються звідти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram