ГоловнаПолітика

Кабмін розробив план пріоритетних дій на період до 2020 року

Він визначає п'ять основних пріоритетів виконавчої влади України.

Кабмін розробив план пріоритетних дій на період до 2020 року
Фото: kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів розробив середньостроковий план пріоритетних дій на період до 2020 року. Проект документа представили на засіданні уряду в середу, 28 грудня.

План дій розроблено на базі стратегії сталого розвитку "Україна-2020", програми дій уряду, Угоди про асоціацію з Євросоюзом, коаліційної угоди, міжнародних зобов'язань.

Він визначає п'ять основних пріоритетів (економічне зростання, ефективне управління, розвиток людського капіталу, верховенство права і боротьба з корупцією, а також безпека і оборона) і 85 пріоритетних напрямків діяльності.

"Цей план передбачає, що конкретно ми зробимо в економіці, щоб вона росла, як буде покращено управління в нашій країні, щоб на кожному рівні влада була більш професійною, що будемо робити в секторі безпеки і оборони, як ми будемо розвивати людський капітал, як ми будемо надавати сервіси, щоб люди нормально почувалися в середовищі, в якому вони живуть, як будемо підвищувати соціальні стандарти, як люди будуть отримувати заробітні плати", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, що аналогічний план на 2016 рік Кабмін представив у травні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram