ГоловнаПолітика

Саакашвілі посварився з журналісткою у прямому ефірі

"Я знаю, що є розумні журналісти, а є продажні журналісти".

Саакашвілі посварився з журналісткою у прямому ефірі

Колишній голова Одеської обласної адміністрації Михайло Саакашвілі посварився з журналісткою з Рівненської області у прямому ефірі "Шустер Live".

Заступник головного редактора видання "Здолбунів Сіті" Ольга Ферар, яка була присутня у залі, заявила, що він приїжджає у регіони, щоб влаштовувати там шоу і назвала його популістом.

У відповідь Саакашвілі назвав її продажною журналісткою, а її питання - заангажованим.

"Скільки б продажні журналісти, як ви, не обзивали мене популістом, вам не сховати того факту, що я був єдиним президентом на пострадянському просторі, який не допустив корупцію. Вам не сховати того факту, що я збільшив бюджет Грузії у 11 разів при тому, що податки знизилися на 60%", - заявив Саакашвілі.

"Я знаю, що є розумні журналісти, а є продажні журналісти. Скільки б ви не кричали ганьба, я вас не боюся. Я прекрасно знаю, що багато журналістів представляють своїх власників. Але навіть на тих каналах, які мене не запрошували всі ці тижні, вони мені дзвонять окремо і кажуть: ти ж розумієш, ми тебе любимо, будуть вибори - ми за тебе проголосуємо. Так що не треба називати мене популістом", - обурився він.

Ферар у відповідь заявила, що Саакашвілі знову влаштував виставу.

У своєму фейсбуці колишній губернатор пізніше написав, що Ферар - помічник депутата від БПП Миколи Орлова, "якого багато разів звинувачували у корупції".

Ферар своєю чергою назвала, що Саакашвілі повівся "жалюгідно". "Тому що не очікував. Не чекав таких простих питань. Аудиторія виявилася такою, що не обожнює. Так, навіть політики маленьких міст так не розгублюються. Михайле, тренуйтеся. Це вам хороший урок. Ми не Грузія", - написала вона у фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram