ГоловнаПолітика

Гройсман отримав 8 млн гривень від продажу нерухомості

Покупцем виступила компанія дружини.

Гройсман отримав 8 млн гривень від продажу нерухомості
Фото: http://www.magigrand.com/

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман отримав 8 млн 30 тисяч гривень доходу від відчуження нерухомості.

Про це йдеться в повідомленні про істотну зміну в майновому стані декларанта, оприлюдненому в єдиному реєстрі декларацій.

Нерухомість продано ТОВ "Магігранд" (Вінниця), 80% у статутному капіталі якого належить дружині прем'єра Олені Гройсман.

У реєстрі підприємств сказано, що ТОВ "Магігранд" було створене у квітні 2008 року. Його статутний капітал - 262,5 тис. грн. Олені Гройсман належать 80%, а ще 20% - директору компанії Дмитру Немерському, який очолює ТОВ з липня 2016 року.

Серед сфер діяльності, якими займається "Магігранд", - надання в оренду та експлуатацію нерухомого майна (основна); ресторанна діяльність; видання журналів; надання фінансових послуг; управління нерухомим майном, рекламна діяльність.

У Вінниці є торгово-сервісний комплекс "Магігранд", який випускає свій журнал "Магігранд FM".

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Гройсман мешкає в одному з найпрестижніших житлових комплексів Києва - "Новопечерські Липки". Офіційно квартира перебуває у власності тещі прем'єра. Якщо нерухомість була придбана хоча б частково на гроші Гройсмана, він порушив закон, не вказавши це в електронній декларації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram