ГоловнаПолітика

Тимошенко заявила, що влада боїться акцій протесту

"Через страх перед людьми влада побудувала триметрові паркани навколо Адміністрації президента".

Тимошенко заявила, що влада боїться акцій протесту
Фото: EPA/UPG

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що Верховна Рада прийняла закон про виплату компенсацій клієнтам банку "Михайлівського" через страх перед акціями протесту.

"На жаль, сьогодні тільки під тиском людей влада може відступити на крок, зробити поступку людям", - цитує

Тимошенко її прес-служба.

"Люди виступили проти політики Гонтаревої, Фонду гарантування вкладів, і виступили досить масштабно. Влада - і президент, і Кабінет Міністрів, і силові структури - знала, що збирається ця акція. Через страх перед людьми влада побудувала триметрові паркани навколо Адміністрації президента. Нарешті «стіна Яценюка», яку він нібито будував на кордоні з Росією, стала в нагоді, щоб захистити парканом Адміністрацію президента", - заявила лідер "Батьківщини".

За її словами,

президент Петро Порошенко вніс законопроект про виплати клієнтам "Михайлівського" через страх перед масовими акціями. Вона також нагадала про підвищення окладів учителям і продовження мораторію на продаж сільгоспземель; Тимошенко вважає, що ці рішення також ухвалено під тиском акцій протесту.

Нагадаємо, що 15 листопада в Києві пройшли численні акції протесту. За даними поліції, біля Верховної Ради мітингували близько 3 тисяч осіб, а біля Національного банку - до 3,5 тисячі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram