ГоловнаПолітика

Наливайченко передав у АП 300 томів заяв людей, які постраждали від дій офшорників

Серед них - і студенти, і вчителі, і пенсіонери.

Наливайченко передав у АП 300 томів заяв людей, які постраждали від дій офшорників

Активісти Руху «Справедливість» на чолі з Валентином Наливайченком передали в Адміністрацію президента 300 томів із заявами людей, які вважають себе постраждалими від дій офшорників у владі.

"Справедливість "вимагає визнати тисячі громадян України, які підписали відповідні заяви в Генпрокуратуру, постраждалими від кримінальних правопорушень, пов'язаних з використанням офшорів, - заявив Валентин Наливайченко. - Це - і студенти з недоодержаними стипендіями, вчителі і лікарі з мізерними зарплатами, бідні пенсіонери, а українські захисники, які живуть на передовій немов солдати під час Першої світової, а воюють зі зброєю зразка Другої світової війни. Вимагаємо долучити заяви людей до кримінального провадження №42016000000002523"

Нагадаємо, 22 червня цього року Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру України внести за заявою Наливайченка відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань. ГПУ розпочало кримінальне провадження №42016000000002523. У скоєнні тяжких злочинів, пов'язаних з використанням офшорів можуть обґрунтовано підозрюватися високопоставлені представники чинної влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram