ГоловнаПолітика

РНБО спростовує формування штабу для боротьби з акціями протесту

Інформацію поширив сайт "Корреспондент" Сергія Курченка.

РНБО спростовує формування штабу для боротьби з акціями протесту
Секретарь СНБО Александр Турчинов
Фото: rnbo.gov.ua

Рада національної безпеки і оборони спростовує формування штабу для боротьби з акціями протесту в Україні.

"Сайт «Корреспондент», що належить кримінальному олігархові Курченку, який утік до Москви, поширив інформацію про створення в Раді національної безпеки і оборони України якогось міфічного штабу і перерахував набір традиційних заходів, які здійснювали поплічники і господарі Курченка три роки тому. Інформуємо, що в РНБО України не створювали жодних «штабів», а всі силові структури в Україні працюють у штатному режимі, згідно з наданими їм Конституцією і законами повноваженнями", - сказано в повідомленні РНБО.

Нагадаємо, на 15 листопада заплановано всеукраїнську акцію протесту банківських вкладників. За даними СБУ, із 17 листопада основний акцент протестних акцій буде зміщуватися на питання підвищення тарифів. Протест повинен перерости в блокування урядових структур. Спецслужба стверджує, що за організацією акцій протесту стоїть Росія.

Правоохоронці 15 листопада перекриють вулицю Хрещатик у Києві через підвищений рівень терористичної загрози, повідомив керівник столичної поліції Андрій Крищенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram