ГоловнаПолітика

Бенкендорф очолив телеканал "112 Україна"

"Мій прихід не означає встановлення контролю над каналом з боку будь-якої політичної сили".

Бенкендорф очолив телеканал "112 Україна"
Егор Бенкендорф
Фото: telekritika.ua

Колишній керівник Національної телекомпанії України і колишній голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф очолив телеканал "112 Україна".

Про це він повідомив видання "Детектор.медіа".

"Від сьогодні я починаю працювати на телеканалі «112 Україна» на посаді генерального директора. Я працюю на телебаченні з 1997 року. За ці 19 років пройшов шлях від звичайного адміністратора до голови правління «Інтера» і президента НТКУ. Я вдячний людям, з якими працював, за можливість реалізувати себе, але щойно ви досягаєте однієї мети потрібно негайно ставити нову. Для мене така мета з'явилася після пропозиції від «112-го»", - заявив Бенкендорф.

"Мій прихід не означає встановлення контролю над каналом з боку будь-якої політичної сили або державної структури. Я проводив переговори з менеджментом каналу, і ніхто не впливав на моє рішення", - йдеться також у повідомленні.

Нагадаємо, Бенкендорф покинув "Інтер" у вересні 2016 року, після цього телеканал очолила Катерина Шкуратова.

Під логотипом "112 Україна" працює група з шести компаній, які володіють ліцензіями на регіональне цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-5. Власником вважається бізнесмен Андрій Подщіпков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram