ГоловнаПолітика

Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, вилученою СБУ під час обшуків на Закарпатті

На цей момент проводиться експертне дослідження опублікованих хакерами документів.

Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, вилученою СБУ під час обшуків на Закарпатті
Владислав Сурков
Фото: sova.news

Вміст пошти помічника президента Росії Владислава Суркова збігається з інформацією, яку Служба безпеки України раніше вилучала під час обшуків у сепаратистів на Закарпатті.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"Зміст деяких документів (з пошти Владислава Суркова - ред.) збігається з матеріалами, які були вилучені СБУ під час обшуків, пов'язаних із сепаратистськими рухами на Закарпатті", - йдеться у відповіді СБУ на інформаційний запит видання.

На цей момент проводиться експертне дослідження опублікованих українськими хакерами документів із пошти Суркова.

"Оприлюднений план забезпечення федерального статусу Закарпаття та деяких інших документів практично збігається з документами, вилученими в одного з організаторів сепаратизму в Закарпатській області", - сказано в повідомленні.

У Службі безпеки підкреслили, що результати перевірок і експертиз будуть оприлюднені після завершення відповідно до встановленого порядку.

Нагадаємо, в жовтні хакери виклали в мережу "план Суркова для дестабілізації України" - із заходами дестабілізації суспільно-політичної ситуації, а також документ про створення республіки на території Закарпаття. Терміни реалізації комплексу заходів - листопад-березень.

Голова СБУ Василь Грицак підтвердив правдоподібність так званих "листів Суркова".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram