ГоловнаПолітика

Український народ виграв від результатів виборів США, - Наливайченко

США не залишать Україну наодинці з агресором, упевнений лідер руху "Справедливість".

Український народ виграв від результатів виборів США, - Наливайченко
Фото: Макс Требухов

Лідер руху "Справедливість" Валентин Наливайченко впевнений, що українці виграли від обрання президентом США Дональда Трампа, а ось корумпована українська влада програла.

"Корумпована українська влада, безумовно, програла від перемоги Дональда Трампа, як, зрештою, програла б від перемоги Гілларі Клінтон, а український народ однозначно виграв. Нове американське керівництво буде підтримувати український народ, а не стару корумповану українську владу", - прокоментував перемогу Трампа Наливайченко в фейсбуці.

При цьому він наголосив, що передвиборна політична риторика відходить у минуле, зате починає працювати державна система США. На думку лідера руху "Справедливість", Україну не залишать напризволяще перед російською агресією і внутрішнім ворогом - корупцією.

Наливайченко зазначив, що поважає американську демократію, чесні та прозорі вибори і привітав вибір американського народу й обрання президентом США Дональда Трампа.

"Поважаючи те, що відбувається за океаном, повинні діяти самі! Як показує практика останнього періоду, щастя українців в їхніх руках. Українці самі зупинили ворога, як і власними силами і на вольових якостях вигнали банду Януковича", - заявив політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram