ГоловнаПолітика

Яресько спростувала переїзд у США

Колишній міністр фінансів влаштувалася на роботу в Atlantic Council.

Яресько спростувала переїзд у США
Наталья Яресько

Колишня міністр фінансів України Наталія Яресько повідомила, що далі живе в Києві, хоча й влаштувалася на роботу в Atlantic Council Dinu Patriciu Eurasia Center (Євразійський центр Атлантичної Ради, Вашингтон, США).

"З великим задоволенням хочу повідомити про те, що недавно я приєдналася до Атлантичної Ради як почесний член цієї впливової організації, яка приділяє багато уваги аналізу подій в Україні. Євразійський центр Атлантичної Ради є майданчиком для діалогу лідерів регіону і просуває порядок денний співробітництва та інтеграції країн регіону, яка базується на спільних цінностях та прагненні до вільного, квітучого і мирного майбутнього", - написала вона у фейсбуці.

"Останнім часом у пресі було багато повідомлень, що у зв'язку з приєднанням до Атлантичної Ради я переїхала в США. Хочу пояснити, що я стала почесним членом-нерезидентом цієї організації і продовжую жити в Києві. Членство в Атлантичній Раді дає мені додаткову платформу для того, щоб розповідати світові про трансформації України і продовжувати мою роботу зі стабілізації і зміцнення української економіки та інвестиційної привабливості країни", - підсумувала Яресько.

Нагадаємо, Яресько була міністром фінансів України з 2 грудня 2014 року по 14 квітня 2016 року. Вона народилася в США, на початку 90-х переїхала в Україну і працювала в американському посольстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram