ГоловнаПолітика

Нардеп запідозрив причетність в.о. голови "Укрспирту" до появи неврахованого етилового спирту в Луцьку

Депутат також поставив під сумнів якість роботи управління безпеки підприємства.

Нардеп запідозрив причетність в.о. голови "Укрспирту" до появи неврахованого етилового спирту в Луцьку
Фото: rbc.ua

Операція із затримання великої партії неврахованого етилового спирту біля Луцького спиртзаводу ставить під сумнів діяльність в.о. директора державного підприємства "Укрспирт" Олега Дрожжина. Про це у своїй колонці у виданні "Цензор.нет" написав народний депутат Сергій Євтушок.

"Якщо спирт етиловий вироблявся на державному підприємстві, оминаючи акцизний податок і "за згодою" контрольного поста Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Волинській області, який розташований просто на виїзді з території Луцького ЛГЗ, то виникає безліч питань до керівника "Укрспирту" Дрожжина О.М. і голови відповідного підрозділу Міндоходів у Волинській області Єлової Н.Ф.", - пише депутат.

Депутат також переймається питанням якості роботи управління безпеки "Укрспирту".

"У структурі "Укрспирту" є управління безпеки, яке очолює пан Полковников Г.В., особа люстрована. Можливо, функції цих службовців "наводити безпеку" серед трудових колективів? Ставлю під сумнів узагалі доцільність функціонування цього управління, ще й за гроші, які заробляють своєю працею ті самі трудові колективи", - підкреслює Євтушок.

Нагадаємо, вночі 24 жовтня СБУ провела спецоперацію біля Луцького спиртзаводу і затримала вантажівку, в якій виявила 60 двістілітрових бочок спирту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram