ГоловнаПолітика

У Миколаєві зірвали форум "Українського вибору"

Захід мав пройти в облдержадміністрації.

У Миколаєві зірвали форум "Українського вибору"

У Миколаєві громадські активісти і представники місцевого "Правого сектору" й "Азова" зірвали проведення "Південного форуму", організованого громадським рухом "Український вибір" Віктора Медведчука.

Як повідомляє місцеве видання "НикВести", захід мав пройти в будівлі Миколаївської облдержадміністрації. Противники форуму зібралися біля входу в будівлю. Учасники заходу замкнулися в їдальні.

На місці чергували співробітники поліції. Вони організували кордон всередині і зовні будівлі облдержадміністрації, щоб не допустити сутичок.

Однак кілька активістів усе ж пробралися в залу їдальні. Між ними і організаторами форуму нардепом від Опозиційного блоку Василем Німченком і депутатом обласної ради Максимом Невінчаним зав'язалася словесна перепалка.

Активісти заявили, що "Українському вибору" не місце в Миколаєві. Нардеп Василь Німченко намагався заговорити з ними про "бійню, яка йде третій рік», але його відразу заглушили криками "ганьба". У підсумку учасники форуму покинули їдальню через чорний хід, автомобіль Василя Німченка закидали землею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram