ГоловнаПолітика

Від імені радника президента анонсували викривальну прес-конференцію.

"Так "Азов" помстився Роману Зваричу за відмову в співпраці", вважає його дружина Світлана Зварич.

Від імені радника президента анонсували викривальну прес-конференцію.
Фото: Макс Левин

Від імені радника Президента України Романа Зварича поширили інформацію про брифінг, на якому той нібито повинен надати докази державної зради серед влади.

"Я, Роман Зварич, радник Президента України Петра Олексійовича Порошенка, з усією відповідальністю заявляю про державну зраду в вищих ешелонах влади - СБУ, Адміністрації Президента і Міністерстві оборони. Усвідомлюючи необхідність висвітлити і максимально поширити інформацію про здачу країни окупанту через підписання домовленостей з агресором, докази будуть надані під час прес-конференції", - йдеться в повідомленні, яке прийшло на редакційну пошту з адреси "електронки" Романа Зварича.

В анонсі були вказані мобільні телефони Романа Зварича і його дружини Світлани.

За словами самого Романа Зварича, ніякої прес-конференції він не планував, а помилкову інформацію можуть поширювати представники "Азова".

"Це може бути "Азов", насправді точно не знаю, дуже дивний процес. Коли зрозумію про що мова, напишу на своїй сторінці в Facebook", - сказав він LB.ua.

Водночас його дружина Світлана Зварич заявила LB.ua, що так "Азов" помстився за відмову в співпраці.

Відзначимо, що на парламентських виборах 2014 року Романа Зварич активно підтримував голову "Азова" Андрія Білецького, а в 2015 році Зварич був керівником штабу Цивільного корпусу "Азов".

"Це фейк - "Азов" поширює інформацію від нашого імені, пише наші приватні телефони. Все тому, що ми відмовили їм у співпраці", - сказала вона.

За цим фактом Роман Зварич збирається звернутися до правоохоронних органів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram