ГоловнаПолітика

Москаль: "Не можна випускати людей, які 3 місяці провчилися на поліцейського!"

"У ПТУ навчаються 2 роки!"

Москаль: "Не можна випускати людей, які 3 місяці провчилися на поліцейського!"
Фото: 24tv.ua

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вважає, що зміни в Міністерстві внутрішніх справ - це карикатура на реформу.

"Ось скажіть, скільки в Закарпатті поліції? Ви можете мені сказати? Та я сам їх порахувати не можу! І Деканоїдзе не може. Є Управління національної поліції, яке підпорядковується Києву. Є Управління нової патрульної поліції, яке підпорядковується Києву, але не підпорядковується Національній поліції. Є підрозділ по боротьбі з наркотиками, який підпорядковується Києву, але не підпорядковується по вертикалі. Є підрозділ з кіберзлочинності і так далі. А результат де?", - заявив він у інтерв'ю програмі "Лівий берег із Сонею Кошкіною".

"Ось я викликаю людей з Управління по боротьбі з економічною злочинністю і кажу: "Хлопці, подивіться, люди приходять зі скаргами на незаконну вирубку лісу". А вони мені: "Ми підкоряємося Києву. Телефонуйте Деканоїдзе". Та щоб я здох, не подзвоню! Тому що це все - карикатура на реформу!", - сказав Москаль, який має звання генерал-лейтенанта міліції.

Він вважає, що з цієї ж причини сталася смерть двох патрульних у Дніпрі. "Не можна випускати в суспільство, де йде війна, панує депресивний стан, з ринком зброї, що повністю обвалився , людей, які 3 місяці провчилися на поліцейського! В ПТУ навчаються 2 роки!" - заявив Москаль.

За його словами, після запуску патрульної поліції на Закарпатті тільки зросла кількість ДТП.

Москаль вважає, що реформа МВС призвела до "різкого сплеску злочинності", хоча повинна була зробити життя в суспільстві кращим і безпечнішим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram