ГоловнаПолітика

Гончаренко назвав Путіна "світовим Моторолою"

У ПАРЄ розуміють, що Путін абсолютно непередбачуваний, і для них це страшно, вважає нардеп.

Гончаренко назвав Путіна "світовим Моторолою"
Фото: goncharenko.od.ua

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" в парламенті Олексій Гончаренко назвав президента Росії Володимира Путіна світовим Моторолою.

"Сьогодні, мені здається, стався той кардинальний злам, повернення від якого в Путіна не буде, він перейшов у категорію "божевільного світового". Це такий собі світовий "Моторола". Як "Моторола", якийсь чоловік з автомийки, який, тому що в нього в руках опинився кулемет, вважав себе маршалом Жуковим, погрожував усьому світу, вбивав, він уявив себе світовим геополітиком. Те саме. Тільки в цього замість кулемета ядерна ракета в руках. Усе інше, судячи з усього, збігається. У тому числі і рівень освіти і якогось розуміння світу", - сказав нардеп в ефірі телеканалу 112 Україна.

За словами Гончаренка, в Парламентській Асамблеї Ради Європи розуміють, що Путін абсолютно непередбачуваний, і для них це страшно.

"Вони розуміють, що це абсолютно непередбачуваний лідер, абсолютно непередбачувана людина. І для Європи це найстрашніше", - зазначив він.

Нагадаємо, 12 жовтня ПАРЄ визнала російську агресію проти України і закликала вивести російські війська з Донбасу. Асамблея також визнала нікчемними результати виборів Держдуми РФ у Криму і поставила під сумнів легітимність всього складу Держдуми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram