ГоловнаПолітика

НАБУ закінчило розслідування справи прокурора сил АТО Кулика

Швидкість передавання справи до суду залежить від того, скільки часу підозрюваний буде вивчати матеріали провадження.

НАБУ закінчило розслідування справи прокурора сил АТО Кулика
Фото: Сергей Нужненко

Національне антикорупційне бюро України завершило розслідування справи військового прокурора АТО Костянтина Кулика, якого підозрюють у незаконному збагаченні.

Про це повідомляється на сайті НАБУ.

"Детективи Національного антикорупційного бюро України 7 жовтня завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагачення Костянтина Кулика, військового прокурора сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Стороні захисту надано доступ до матеріалів досудового розслідування. Обвинувальний акт буде сформований після завершення цього процесу.

"Тому швидкість передавання справи до суду залежить від того, скільки часу Костянтин Кулик буде вивчати матеріали провадження", - зазначили у відомстві.

У НАБУ нагадали, що розслідування за фактами можливого незаконного збагачення військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика було розпочато 25 грудня 2015 року. Йому інкриміновано вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення).

Як повідомлялося, Кулику інкримінована купівля дорогої нерухомості, яка не відповідає рівню його доходів. Крім того, в документі йдеться, що Кулик не вказав у декларації за 2013 рік авто Toyota Land Cruiser 100, яким він почав користуватися в 2010 році на підставі довіреності, виданої Жиліним Володимиром - батьком одного з лідерів терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram