ГоловнаПолітика

Колектив Ладижинського заводу "Екстра" поскаржився Деканоїдзе на бездіяльність вінницької поліції

Представник підприємства просить розслідувати напад на завод.

Представник трудового колективу ДП "Ладижинський завод "Екстра" ПАТ "Укрмедпром" Наталія Корнієнко подала голові Національної поліції України Хатії Деканоїдзе скаргу щодо бездіяльності представників Ладижинського МВ УМВС України у Вінницькій області з розгляду заяви про вчинення кримінального злочину на підставі ст. +214 КПК України, зареєстрованого в журналі єдиного обліку заяв і звернень про вчинення кримінальних злочинів, пишуть "Українські новини".

"До цього часу з боку правоохоронних органів не було вжито ніяких дій і заходів щодо з'ясування проблеми, яка сталася 30.09.2016 року на ДП "Ладижинський завод "Екстра" ПАТ "Укрмедпром", - йдеться в скарзі.

Також у скарзі зазначено про те, що 30 вересня на ДП "Ладижинський завод "Екстра" ПАТ "Укрмедпром" увірвалися представники національної поліції разом із новим директором Коваленком А. С. і почали здійснювати фізичний і психологічний тиск на працівників заводу. Зокрема, працівникам було завдано тілесні ушкодження. На вимогу пред'явити документ, що засвідчує повноваження працівника поліції, останні надали прострочені службові посвідчення.

Працівникам поліції і новому керівнику підприємства було повідомлено про те, що завод "Екстра" розірвав усі угоди оренди на нежитлові приміщення, в яких він раніше перебував і здійснював свою діяльність. Однак ані поліція, ні новий керівник не звернули на це увагу і продовжили вибивати двері в адміністративні приміщення.

Представник трудового колективу просить голову Національної поліції зобов'язати Ладижинський МВ УМВС України у Вінницькій області прийняти і невідкладно зареєструвати подану заяву про вчинення злочину в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і почати за цим зверненням про вчинення злочину досудове розслідування у формі попереднього слідства за вчинення дій, які мають ознаки складу злочину ст.ст. 162, 356, 365 Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram