ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Депутати розглянуть введення візового режиму з РФ.

Верховна Рада в четвер розгляне проект постанови №4030 про доручення Кабінету Міністрів денонсувати угоду з Росією про безвізовий режим.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Окрім того, парламент розгляне питання культури, науки і освіти. Зокрема: законопроект №4303 - про дозвіл російським артистам гастролювати в Україні, тільки якщо вони подали письмову заяву про засудження окупації території України, а також закон про освіту (№3491-д, повторне перше читання).

Також заплановане розглянути в другому читанні законопроекти №3467 про звільнення благодійних телекомунікаційних повідомлень від оподаткування і №2297 про скасування збору на обов'язкове державне пенсійне страхування для послуг з відправлення благодійних текстових повідомлень.

Після цього Рада розгляне в першому читанні законопроекти №5074 про перерозподіл 100 млн євро від Польщі в рамках модернізації пунктів пропуску та створення нових на українсько-польському кордоні і №5217 про збільшення на 7,1 млрд гривень видатків на обороноздатність і безпеку.

Також у порядку денному є законопроекти №4128 про зміну релігійними громадами підпорядкованості і №4370-1 (друге читання), що передбачає створення президентом комісії з питань держслужби голів місцевих державних адміністрацій.

Нагадаємо, голова парламенту Андрій Парубій запропонував повернутися до розгляду ідеї ввести візовий режим з Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram