ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція Ради

У порядку денному - низка ветованих президентом законів.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання.

На порядку денному - розгляд пропозицій президента до ветованого ним законопроекту №1076. Цей документ дозволяє громадянам, які через відсутність власного житла тривалий час (більш ніж 5 років) проживають на законних підставах у гуртожитках, безкоштовно приватизувати приміщення після передачі їх у власність об'єднаних територіальних громад.

Також Рада має намір розглянути пропозиції президента до ветованого ним законопроекту №4024, який передбачає 1,9 млрд гривень на забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян у 2016 році.

Крім того, парламент планує розглянути в першому читанні законопроекти №3586 про дозвіл використання літературних, художніх і музичних творів для створення на їх основі пародій, попурі або карикатур без згоди автора, але із зазначенням його імені і джерела запозичення, а також №3665 про впровадження механізму і основних принципів медіації.

Депутати повинні розглянути і проект постанови №3275 про розгляд можливості розміщення у будівлі Ради пам'ятної дошки військовим, які загинули 31 серпня 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram