ГоловнаПолітика

Народні депутати "Відродження" обговорили з прем'єром бюджет-2017

Народні депутати "Відродження" обговорили з прем'єром бюджет-2017

Сьогодні народні депутати групи "Партія "Відродження" провели робочу зустріч із прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, пишуть "Подробности".

Під час зустрічі парламентарії обговорили з чиновниками основні параметри державного бюджету на 2017 рік. Депутати також поінформували голову уряду про пропозиції депутатської групи "Партія "Відродження" до основного кошторису країни і навели відповідні аргументи. Між нардепами і прем'єром відбулася жвава і конструктивна дискусія.

"Наша група зареєструвала пропозиції до проекту держбюжету до 1 жовтня, як цього вимагав регламент Верховної Ради. Під час зустрічі з паном Гройсманом ми обговорили такі соціально важливі питання, як обґрунтованість тарифів на житлово-комунальні послуги, заробітна плата вчителів і медиків, стан і джерела фінансування ремонту доріг, наявні проблеми з фінансування професійно-технічної освіти та пільгового проїзду окремих категорій громадян", - повідомив керівник депутатської групи "Партія "Відродження", народний депутат України Віталій Хомутиннік.

Крім зазначених питань, під час зустрічі обговорювали проблеми соціально-економічного розвитку регіонів.

"Депутати групи "Партія "Відродження" - мажоритарники, які мають досвід роботи на місцях, розуміють специфіку регіональних потреб. У нас є конкретні ініціативи, які мають на меті вирішення актуальних проблем місцевих громад. Ми надали їх чиновникам для обліку", - додав Віталій Хомутиннік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram