ГоловнаПолітика

Гопко: українці готові платити за введення візового режиму з Росією?

Проект спричинив жваве обговорення.

Гопко: українці готові платити за введення візового режиму з Росією?
Фото: day.kyiv.ua

Законопроект про введення візового режиму з Росією - суперечливий, і його пріоритетність провокує питання. Про це в коментарі журналістам сказала позафракційний нардеп Ганна Гопко.

"Дійсно, є багато питань: наскільки це питання зараз є пріоритетом, і де ми були два роки тому? Законопроект пройшов комітет і в парламенті спровокував жваве обговорення. Подивимося, чи будуть голоси", - заявляє Гопко.

При цьому вона вважає, що візовий режим з Росією не обов'язково зупинить "потік антиукраїнських росіян в Україну".

"Запитайте в громадян України, чи готові вони переказувати свої кошти, оскільки на створення консульської установи, облаштування, видачу віз і т.д. підуть бюджетні гроші. А чи дозволить це зупинити потік російських феесбешників і негативно налаштованих до України росіян? Ми вже стіну будували (проект "Стіна" - ред.) з Росією, було багато галасу. Є популізм, є державна позиція, а є розуміння, що це нам дає", - сказала вона.

Нагадаємо, в лютому 2016 року Андрій Парубій, ще як перший віце-спікер, разом з іншими депутатами зареєстрував постанову про припинення угоди про безвізовий режим між Україною і Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram