ГоловнаПолітика

Тука перепросив у СБУ за дезінформацію про контрабанду в Гранітному

Заступник міністра отримав "інформацію" із "закритого" каналу.

Заступник міністра з окупованих територій і справ переселенців Георгій Тука визнав, що поширив дезінформацію про затримання контрабанди в Гранітному і попросив вибачення у співробітників і керівництва СБУ.

Про це він написав у фейсбуці.

"Мені дуже шкода, що я мимоволі образив тих хлопців, які реально борються з "контрабасом"! Я прошу вибачення у співробітників і керівництва Служби!!! Збило мене з пантелику те, що цю інформацію я отримав із "закритого" каналу... Зараз намагаюся з'ясувати, хто саме і з якою метою намагався випацькати лайном учасників цих подій. Ще раз прошу пробачення у хлопців!!!" - написав Тука.

Заступник міністра зазначив, що знає всі деталі вдалої операції і позивні тих, хто розробляв і керував нею. Але він усе одно буде чекати на офіційну інформацію від СБУ.

Він заявив, що затримані - жителі міста Донецька, серед них - жінка, яка і виступала в ролі організатора "каналу".

Нагадаємо, в неділю Тука заявив, що військовослужбовці 30-ї механізованої бригади ЗСУ виявили в селі Гранітному Донецької області групу контрабандистів. Під час затримання ті відкрили вогонь, поранивши одного бійця, а прибулі незабаром співробітники СБУ намагалися вирішити питання "по-хорошому", заявив він.

Згодом Служба безпеки України спростувала інформацію про причетність до контрабанди в Гранітному.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram