ГоловнаПолітика

Убивця патрульних отримав посвідчення бійця АТО заочно

Документ видали матері Пугачова за дорученням.

Убивця патрульних отримав посвідчення бійця АТО заочно
Фото: Facebook/Роман Синицын

Олександр Пугачов, який перебував у розшуку і застрелив двох патрульних у Дніпрі, отримав посвідчення учасника бойових дій за допомогою матері, розповів нардеп Антон Геращенко.

"Посвідчення було видане матері Пугачова на підставі довіреності, яку він написав. Буде докладно зроблена перевірка, чи знали співробітники, що видають посвідчення людині, яка все-таки перебуває в розшуку. Якщо буде встановлено цей факт, їх притягнуть до відповідальності", - сказав Геращенко в ефірі телеканалу ICTV.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього рух автомобіль Сitroen. Водій, який перебував у розшуку, показав посвідчення учасника бойових дій і попросив його відпустити. Після відмови він застрелив патрульного, поранив його напарницю й утік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваним у вбивстві патрульного в Дніпрі виявився боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов. Правоохоронці затримали його, коли він намагався за підробленими документами прооперуватися в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram