ГоловнаПолітика

Луценко проінспектував у прокуратурі Одеси приміщення для прийому громадян

Генпрокурор вважає команду одеських прокурорів дієздатною.

Луценко проінспектував у прокуратурі Одеси приміщення для прийому громадян
Фото: Макс Требухов

У четвер, 22 вересня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко під час робочого візиту до Одеси проінспектував оновлене приміщення прийому громадян в прокуратурі регіону, пише УНІАН

Прокурор Одеської області Олег Жученко доповів, що оновлена приймальня працює за принципом «єдиного простору». Керівник регіонального відомства також зазначив, що, крім прокурора профільного відділу звернень, прийом здійснюють чотири співробітники від профільних напрямків. Це дозволяє громадянину бути прийнятим прокурором, який спеціалізується на вирішенні конкретного питання і найбільш повно володіє необхідними знаннями.

Також кожен заявник має можливість оперативно отримати інформацію щодо стану розгляду і руху його звернення, а при необхідності участі в розгляді заяви керівників місцевих прокуратур в приміщенні прийому функціонує відеозв'язок, який дозволяє невідкладно зв'язуватися з районними прокурорами.

Крім того, проводячи прийом у другій половині дня, керівництво прокуратури має можливість ретельніше підготуватися і детально вивчити проблеми, з якими звертається людина. Це значно підвищує ефективність і оперативність вирішення питання громадянина і швидкого відновлення його порушених прав. Під час брифінгу на питання, як ви оцінюєте роботу нового прокурора області, Генеральний прокурор Юрій Луценко зазначив, що позитивно оцінює роботу Олега Жученка.

"Безумовно є недоліки, на які я йому вказую. Сьогодні я приїхав сюди, щоб заслухати резонансні кримінальні справи та притягнути відповідальних за це слідчих і процесуальних керівників. На мою думку, Олег Жученко зумів створити дієздатну команду, а головне - дати їй певну енергію. Також поважаю прокурора області за те, що він створив дієвий колектив і постійно контактує з громадськістю", - резюмував Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram