ГоловнаПолітика

Суд призупинив рішення про відставку голови Херсонської облради

Рішення ухвалене на забезпечення позову Путілова. 

Херсонський окружний адміністративний суд 13 вересня призупинив рішення Херсонської обласної ради про відставку її голови Андрія Путілова.

Постанова суду ухвалена на забезпечення позову Путілова, повідомляється у фейбсуці облради.

Він заявив, що рішення, яким його усунули з посади, було ухвалене з грубими порушеннями закону про місцеве самоврядування: сесія до того часу вже була закрита, а засідання проводила особа, яка не мала таких повноважень.

Нагадаємо, Херсонська обласна рада ввечері 9 вересня відправила у відставку свого голову, представника "Блоку Петра Порошенка" Андрія Путілова.

Питання про його звільнення було включене до порядку денного після того, як сам Путілов і фракція БПП покинули залу засідань.

Проведення сесії продовжив заступник голови облради Василь Зеленчук ("Радикальна партія"), який ініціював відставку Путілова.  Депутати перереєструвалися, обрали новий склад юридичної та лічильної комісій.  Депутати голосували руками, оскільки разом із БПП пішов технічний співробітник апарату облради, який відповідає за технічне забезпечення і справність системи для голосування.

Путілов у відповідь звинуватив учасників сесії у спробі захоплення влади.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram