ГоловнаПолітика

Затриманий біля АП хабарник представлявся співробітником Адміністрації, - ЗМІ

Про нього знали близько трьох тижнів.

Затриманий біля АП хабарник представлявся співробітником Адміністрації, - ЗМІ
Фото: Facebook Павел Ризаненко

Затриманий біля Адміністрації президента чоловік, який за 30 тис. доларів США пообіцяв судді продовжити термін його повноважень, представлявся співробітником відомства, і в Адміністрації вже близько трьох тижнів знали про нього.

Про це повідомляє "112.ua".

"Ми знаємо про цю ситуацію близько трьох тижнів. Деякий час назад в Адміністрацію президента почали надходити сигнали про те, що хтось вимагає хабар за призначення суддів на посаду безстроково. Ми звернулися в правоохоронні органи з проханням вжити заходів для виявлення осіб, які пропонують таку корупційну послугу, і осіб, які бажають нею скористатися", - розповіло джерело в Адміністрації президента.

Після цього органи служби безпеки та прокуратури виявили і затримали шахрая, який пропонував за гроші допомогу з призначенням суддів, призначенням на посади в АП, НАК "Нафтогаз" та інших державних структурах, повідомило джерело.

Як повідомлялося, в понеділок у дворі на вулиці Банковій поруч з Адміністрацією президента правоохоронці затримали чоловіка, який за 30 тис. доларів США пообіцяв забезпечити одному із суддів призначення на посаду безстроково.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram