ГоловнаПолітика

Депутат Ричкова увійшла в БПП, Одарченко - в "Батьківщину"

Нардепи були обрані на виборах у Раду 17 липня.

Депутат Ричкова увійшла в БПП, Одарченко - в "Батьківщину"
Татьяна Рычкова
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Тетяна Ричкова увійшла у фракцію "Блок Петра Порошенка", нардеп Юрій Одарченко - в партію "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

Про це оголосив голова парламенту Андрій Парубій.

Обидва депутати були обрані на проміжних виборах 17 липня: Ричкова - в одномандатному виборчому окрузі №27 (Дніпро), Одарченко - в окрузі №183 (Херсонська область).

Ричкова народилася в 1978 році, до реєстрації депутатом працювала старшим офіцером відділу чергових приймальні міністра оборони Степана Полторака в центрі забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу ЗСУ. Раніше вона була радником Полторака, відома як волонтер благодійного фонду допомоги армії "Крила Фенікса" Юрія Бірюкова (позаштатний радник президента і голова Миколаївської територіальної організації БПП).

Одарченко народився в 1960 році, був депутатом Херсонської облради і директором будівельної компанії "Будмеханізація", раніше був головою Херсонської ОДА і депутатом Ради 5-7 скликань, обраним за списками "Батьківщини".

Нагадаємо, 6 вересня Верховна Рада відкрила п'яту сесію восьмого скликання. В цей день семеро нових депутатів, обраних на проміжних виборах, склали присягу. Серед них - Ричкова, Одарченко, Максим Микитась, Сергій Шахов, Руслан Богдан, Ірина Констанкевич і Віктор Шевченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram