ГоловнаПолітика

Нардеп: студентам, які жбурнули торт у заступника міністра, платить німецька проросійська партія

"Die Linke - це відверто кадебешна структура, яка діє в колишній Східній Німеччині".

Нардеп: студентам, які жбурнули торт у заступника міністра, платить німецька проросійська партія
Фото: Кадр онлайн-трансляции

Депутат Верховної Ради Ігор Гузь заявив, що студентам, які кинули тортом у заступника міністра фінансів, платить німецька партія "Ліві".

"Люди, які вчора кинули тортом у Марченка з криками "Гроші на стипендії, а не на війну", за моїми даними, фінансуються з Німеччини проросійською лівою партією Die Linke через якийсь Фонд Рози Люксембург. Die Linke - це відверто кадебешна структура, яка діє в колишній Східній Німеччині і працює чітко на просування зовнішньополітичних вимог Путіна: скасування санкцій проти РФ, розпуск НАТО й утворення "системи колективної безпеки в Європі за участю Росії". Тобто Die Linke - це такий собі німецький Опоблок", - цитує депутата прес-служба "Народного фронту".

"Усі ці акції проти війни, всі партії і телеканали створені спеціально для цього - це всього лише сучасна упаковка стародавнього прийому військової пропаганди. Уже кілька століть пропагандисти країн-агресорів переконують солдатів і населення країни-жертви "припинити кровопролиття", скласти зброю і "налагодити дружбу". Так діяли гітлерівські пропагандисти в Європі і США, так діяли японські імперіалісти в Китаї і Маньчжурії - точно так само діють путінські пропагандисти сьогодні. Єдина відмінність: путінський режим підняв військову пропаганду на якісно новий, глобальний рівень", - наголосив він.

Нагадаємо, напад на Марченка відбувся, коли він розповідав на прес-конференції про зміну в стипендіальному забезпеченні студентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram