ГоловнаПолітика

Береза: мер Чернігова повинен перепросити за хамство на адресу Гриневич

Атрошенко запропонував міністру повіситися або застрелитися.

Береза: мер Чернігова повинен перепросити за хамство на адресу Гриневич
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Юрій Береза вважає, що мер Чернігова Владислав Атрошенко повинен перепросити за хамську заяву на адресу міністра освіти Лілії Гриневич.

Напередодні Атрошенко сказав, що міністерство не може вирішити питання із забезпеченням шкіл підручниками, і додав, що "на місці міністра освіти я б уже повісився або застрелився".

Береза наполягає, що такі заяви виходять за межі етики політичного спілкування і є звичайним побутовим хамством.

"Мер Чернігова Атрошенко повинен перепросити за свою хамську заяву перед міністром освіти Лілією Гриневич. Або нехай не потрапляє на очі справжнім чоловікам. Запропонувавши повіситися або застрелитися жінці, ця істота чоловічого роду перестає для мене існувати. Хочу нагадати, що Атрошенко - "тушка" з досвідом. Перебігав з "Нашої України" в Партію регіонів. Звідти - в БПП. Журналісти стверджують, що саме цей Атрошенко дарував Януковичу сумнозвісний золотий батон. Людина з таким багажем політичного пристосуванства, без совісті і гідності, радить комусь повіситися? Так ще й жінці. Лілія Гриневич, мабуть, найавторитетніший міністр освіти за весь час, справжній фанатик своєї справи і великий патріот", - цитує Березу прес-служба "Народного фронту".

Він підкреслив, що держава і Міносвіти свої зобов'язання стосовно підручників перед Черніговом виконали, виділивши половину необхідної суми, а решту мусить виділяти саме місто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram