ГоловнаПолітика

Розслідування вбивства Шеремета просувається без проривів

За словами Деканоїдзе, слідство зосередилося на рутинній роботі.

Розслідування вбивства Шеремета просувається без проривів
Хатия ​Деканоидзе
Фото: 24tv.ua

У розслідуванні кримінального провадження за фактом убивства журналіста Павла Шеремета значних зрушень немає, повідомила голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе.

"Що стосується справи Павла Шеремета: передусім уранці ми заслуховуємо нові деталі. Я не можу сказати, що є великий прорив, але, звісно, триває величезна рутинна робота, яку ми виконуємо", - сказала вона журналістам у п'ятницю в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Деканоїдзе додала, що виступає "категорично проти того, щоб про деталі, які є в розслідуванні, говорив хто-небудь". За її словами, оприлюднення будь-яких подробиць розслідування шкодить самому розслідуванню.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув уранці 20 липня в результаті вибуху його автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівникові інтернет-видання "Українська правда" Олені Притулі, але її самої в автомобілі не було. Поліція кваліфікувала вибух як умисне вбивство. До розслідування залучено фахівців американського ФБР. Майже відразу ж після вбивства в мережу виклали відео ймовірного закладення бомби на днище автомобіля Шеремета.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram