ГоловнаПолітика

Колишнього заступника мера Дніпропетровська оголосили в розшук

Анатолію Крупському закидають участь у махінаціях на кілька десятків мільйонів.

Колишнього заступника мера Дніпропетровська оголосили в розшук
Анатолий Крупский

Колишнього першого заступника мера Дніпропетровська (з 2000-го по 2013 і з 2014-го по 2015 рік) Анатолія Крупського оголошено в розшук.

Як повідомляють на сайті поліції, чиновник не організував і не проконтролював укладання договорів з оформлення пайової участі забудовників у створенні інженерно-транспортної інфраструктури міста. В результаті бюджет недоотримав 18,3 мільйона гривень. Саме стільки повинні були заплатити підприємства як пайові внески.

Крім цього, він не забезпечив належного виконання рішень міськради і суду про те, щоб на баланс комунального підприємства передали нерухомість. 230 об'єктів залишилися на балансі житлово-комунальних підприємств, які згодом було визнано банкрутами. Через процедуру ліквідації всі вони перейшли у приватну власність. Сума збитку - 3,6 мільйона гривень.

Крупському заочно повідомили про підозру за ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) і ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Анатолій Крупський займав свою посаду за часів роботи мера Дніпропетровська Івана Куличенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram