ГоловнаПолітика

Суд над бійцями "Торнадо" відклали через госпіталізацію підозрюваного (додано фото)

У нього підозрюють виразку.

Оболонський районний суд Києва, який сьогодні розглядав справу колишніх бійців роти міліції "Торнадо", відклав засідання у зв'язку з госпіталізацією одного з підозрюваних на ім'я Борис Гульчук.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, "торнадівці" двічі викликали лікарів у зал суду, і на другий раз медики забрали до лікарні швидкої допомоги одного з них із виразкою. Якщо діагноз не підтвердиться, суд відновиться завтра. В іншому випадку його можуть відкласти на тиждень, до 23 серпня.

Попередні засідання в Оболонському суді супроводжувалися сутичками товаришів "торнадівців" із поліцією, але сьогодні обстановка була спокійною.

Нагадаємо, рота "Торнадо" з грудня 2014 року по червень 2015 року охороняла громадський порядок у низці населених пунктів Луганської області. У червні 2015 року військова прокуратура затримала вісьмох членів роти, а потім ще кількох бійців. Їм інкриміновано тяжкі злочини, в тому числі зґвалтування.

Два тижні тому Новопсковський райсуд Луганської області визнав колишнього "торнадівця" винуватим у зґвалтуванні і засудив до шести років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram