ГоловнаПолітика

Плотницький випустив аудіозвернення (оновлено)

Ватажок "ДНР" пригрозив відправити Путіну дані про посібників українських спецслужб

Плотницький випустив аудіозвернення (оновлено)
Игорь Плотницкий

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький, на якого в суботу вранці було скоєно замах, випустив аудіозвернення. Воно викладено на сайті Плотницького.

"Хочу заспокоїти жителів. Я живий і здоровий", - заявив Плотницький і додав, що спроби "спекулювати" на його здоров'ї є "підступами посібників української сторони".

"Ви знаєте: війна ще не закінчилася і за українським урядом стоять, звичайно ж, спецслужби Сполучених Штатів і тих, хто намагається розгойдати ситуацію і в Україні, і в цілому в світі", - сказав Плотницкий.

"У випадку будь-яких подальших подій, пов'язаних зі мною і з моїм життям, інформацію про таких посібників українських і американських спецслужб, які знаходяться в різних точках і "ЛНР" і, напевно, навіть і у Росії, буде докладено або президенту Російської Федерації, або директору ФСБ. Ця інформація вже знаходиться за межами нашої республіки", -. додав він.

За словами Плотницького, нічого серйозного не сталося, а кожен, хто говорить про його недієздатність, - "зрадник і ворог республіки".

"Спасибі, скоро буду на роботі", - резюмував він.

Оновлення. З сайту Плотницького видалили аудіозвернення, яке було зроблено ним після замаху. "Доступ заборонено", - йдеться у повідомленні, яке з'являється при спробі перейти на сторінку, де раніше був доступний аудіозапис.

Замах на Плотницького стався вранці в суботу, 6 серпня. Біля дороги, якою проїжджав автомобіль ватажка "ЛНР", спрацював фугас. Плотницкий, який отримав мінно-осколкові поранення, був госпіталізований. Разом з ним поранення отримали ще кілька людей.

Пізніше в середовищі сепаратистів з'явилися повідомлення, що Плотницький перебуває у важкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram