ГоловнаПолітика

НАБУ очікує результати експертиз у справі "чорної бухгалтерії" ПР до 20 серпня, - Холодницький

Розслідування трохи загальмувалося через сезон відпусток.

НАБУ очікує результати експертиз у справі "чорної бухгалтерії" ПР до 20 серпня, - Холодницький
Фото: Макс Требухов

Національне антикорупційне бюро очікує результатів експертиз почерку у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів до 20 серпня.

Про це заступник генерального прокурора - спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький сказав в інтерв'ю "5 каналу".

"У нас зараз призначені експертизи ... висновки експертиз нам обіцяють до 20 серпня", - сказав він, зазначивши, що йдеться про експертизи почерку.

За його словами, розслідування трохи загальмувалося, тому що влітку почався сезон відпусток.

Також Холодницький наголосив, що на підставі почеркознавчої експертизи не можна пред'являти підозри і правоохоронцям необхідно буде зібрати додаткові докази.

Нагадаємо, 28 травня екс-заступник голови СБУ Віктор Трепак передав НАБУ документи про витрати Партії регіонів в 2008-2012 роках.

30 травня НАБУ почало розслідування за цією заявою. Як стало відомо з документів, які потрапили в ЗМІ, тільки в другому півріччі 2012 року Партія регіонів витратила близько $66 млн на фінансування політичної діяльності. У тому числі певні суми передавали політичним силам "Наша Україна" і Комуністичній партії України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram