ГоловнаПолітика

"Мер" окупованого Коктебеля подав у відставку

Його місце може зайняти місцевий блогер.

"Мер" окупованого Коктебеля подав у відставку
Фото: crimea24.info

Мер окупованого Коктебеля Марк Краснов написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це повідомляє кремлівське інформагентство РІА Новості.

"Я написав заяву за власним бажанням, просто втомився. Хто буде заміщати посаду, я не знаю, у мене ще два тижні відпрацювання - до 9 серпня. Я думаю, що керівництво призначить тимчасово виконувача обов'язків", - розповів Краснов.

При цьому, "голова адміністрації" Феодосії Станіслав Крисін заявив, що Краснов не справлявся зі своїми обов'язками, повідомляє "Кримінформ".

"Вже прийнято заяву від голови адміністрації Коктебеля на звільнення, оскільки не справляється громадянин зі своїми обов'язками", - повідомив він.

За словами Крисіна, найближчим часом буде оголошено конкурс на посаду голови адміністрації Коктебеля і запросив взяти участь у ньому місцевого блогера Олександра Горного.

"Я запрошую на цю посаду відомого блогера, який є активним членом громадського руху Коктебелю. Нехай він очолить адміністрацію"- заявив він.

Нагадаємо, Краснова призначено "мером" Коктебеля в січні 2016 року. До цього, з кінця серпня 2015 року, він був виконувачем обов'язків голови селища.

7 серпня 2015 року знайдено повішеним голову селищної адміністрації Коктебеля Ростислава Сторожика, що обіймав цю посаду протягом декількох місяців.

Після смерті Сторожика в.о. голови коктебельської адміністрації призначено Сергія Падюкова. Але через 10 днів після призначення, 17 серпня, його разом із підлеглим затримано при отриманні $4 тис. хабара.

У 2013 році суд засудив колишнього мера Коктебеля Олексія Булигу до трьох років тюремного ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram