ГоловнаПолітика

Луценко призначив прокурора Чернігівської області

Володимир Комашко в 2014 році очолював прокуратуру Миколаївської області.

Луценко призначив прокурора Чернігівської області
Владимир Комашко
Фото: nikvesti.com

Генеральний прокурор Юрій Луценко призначив Володимира Комашка прокурором Чернігівської області.

Сьогодні голова ГПУ представив нового керівника колегам.

Комашко працює в органах прокуратури з кінця 1999 року. У 2014 році він обіймав посаду прокурора Миколаївської області, але був звільнений 26 лютого 2015 року.

Комашко народився 7 серпня 1977 року в місті Коломия Івано-Франківської області. Свій професійний шлях розпочав з посади помічника прокурора районної прокуратури. Пізніше працював на різних посадах в органах прокуратури Івано-Франківської та Київської областей, в апараті Генпрокуратури і в Національній академії прокуратури.

Нагадаємо, 25 липня прокурор Чернігівської області Віктор Носенко пішов у відставку після того, як йому погрожував лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Запис телефонної розмови Ляшка з Носенком виклав нардеп-"радикал" Андрій Лозовий. Ляшко вимагав від Носенка піти у відставку і заявив, що винесе його "на вилах", якщо той добровільно не складе повноваження.

"Вікторе Олексійовичу, скільки вам років? 39? Ось я дивлюся на вашу пику - відразу видно, який ви борець з корупцією. Харю від'їв, б **. Послухай мене, морда, коли зміниться влада, знаєш, де будеш сидіти за фальсифікацію справ? Схуднеш у три рази. Ти на себе в дзеркало давно дивився, свиня ти?" - сказав Ляшко під час розмови.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram