ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція Ради

Радикали більше не сидять біля трибуни.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання.

Роботу парламенту не блокують, біля трибуни немає навіть представників Радикальної партії, які останніми днями там сиділи.

Парламент розгляне включення в порядок денний із подальшим розглядом проекту постанови №4735 про заклик до Палати представників Конгресу США законодавчо закріпити санкції проти Росії до повного відновлення суверенітету України над Кримським півостровом.

З пропозиціями Президента заплановано розглянути законопроект №2676, до якого він застосував право вето, про автоматичне нарахування житлових субсидій непрацюючим одиноким пенсіонерам і інвалідам.

У першому читанні парламент має намір розглянути законопроекти №2305а про посилення соціального захисту багатодітних і прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу та №3549 про електронні комунікації.

Також Рада планує розглянути проект постанови №1611 про створення тимчасової спеціальної комісії з питань стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях.

Окрім того, в порядок денний включено низку проектів постанов про призначення або рекомендації парламентських слухань та про призначення іменних стипендій Ради для найталановитіших молодих учених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram