ГоловнаПолітика

Довіра українців до поліції становить 46%, - Деканоїдзе

Голова Нацполіції визнала факти корупції і тиску на бізнес з боку правоохоронців.

Довіра українців до поліції становить 46%, - Деканоїдзе
Хатия Деканоидзе
Фото: facebook.com/arsen.avakov

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що довіра українців до поліції становить 46%. Про це вона сказала під час інструктажу особового складу груп швидкого реагування патрульної поліції Хмельницької області на центральній площі Хмельницького, повідомляє УНІАН. "Раніше довіра до міліції становила 5-7%. Зараз громадськість надала високий кредит довіри", - зауважила Деканоїдзе.

Разом з тим, вона констатувала, що в органах оновленої поліції залишаються факти корупції і тиску на бізнес з боку правоохоронців.

“Мене часто запитують, чим відрізняється патрульна поліція від груп швидкого реагування? Перш за все тим, що групи реагування будуть комунікувати безпосередньо з громадянами та населенням. Дуже важливо, щоб ці дільничні інспектори і слідчі були доступні для всіх людей, зокрема й для тих, що проживають у сільській місцевості", - зазначила голова Нацполіції.

Разом з тим, Деканоїдзе зазначила, що в органах оновленої поліції залишаються факти корупції і тиску на бізнес з боку правоохоронців.

Нагадаємо, 30 травня в Україні завершився запуск Патрульної поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram