ГоловнаПолітика

Порошенко заявив про запобігання силовими структурами України 300 терактам

Президент похвалив спецслужби і гвардію за запобігання терактам.

Порошенко заявив про запобігання силовими структурами України 300 терактам
Фото: Макс Требухов

Силові структури України запобігли майже 300 терористичним актам у країні.

Про це під час нагородження військових, які брали участь у боях під Семенівкою Донецької області, заявив президент України Петро Порошенко, повідомляє РБК-Україна.

"У нас виникали інші виклики, коли противник намагався дестабілізувати ситуацію зсередини. І про інтенсивність цих зусиль свідчить той факт, що вже майже 300 терористичним актам запобігли силові структури України - СБУ, Національна поліція і Національна гвардія", - заявив Порошенко.

"Незважаючи на важкі часи з точки зору економіки, тому що значна частина української економіки все ще перебуває під окупацією, значна частина заводів і виробництв знищена або вивезена в Росію, - ми на сьогодні виконуємо завдання з передачі 5% ВВП на сектор оборони і безпеки", - додав він.

Президент заявив, що в цьому напрямку добре працюють СБУ, Національна поліція і Національна гвардія України. Порошенко також зазначив, що противник намагається дестабілізувати ситуацію всередині країни, і це стало новим і одним із найсерйозніших викликів для українців.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що тільки в 2015 році в Україні запобігли більш ніж 200 терористичним атакам, організатори більшості яких були підготовлені на території Ростовської та Бєлгородської областей у Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram