ГоловнаПолітика

Бійця "Правого сектору" назвали вбивцею трьох осіб під Києвом

Злочинець застрелив дружину і її батьків.

Бійця "Правого сектору" назвали вбивцею трьох осіб під Києвом
Архив
Фото: Сергей Нужненко

У суботу в с. Жорнівка Києво-Святошинського району знайшли тіла трьох осіб з вогнепальними пораненнями. Загиблі - подружжя пенсіонерів і їх 41-річна дочка.

"Протягом доби встановлено особу, причетну до скоєння потрійного вбивства. Ним виявився чоловік загиблої жінки. Спочатку чоловік намагався заплутати слідство, даючи неправдиві свідчення. Однак правоохоронці зібрали достатньо доказів, які спростували його «алібі». Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України", - повідомляє прокуратура Київської області.

Його дії кваліфіковано за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Під час огляду місця події і гаража знайшли велику кількість зброї і патронів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

На сайті поліції Київської області повідомлення про це вбивство немає.

Видання Країна.ua з посиланням на джерело в прокуратурі Київської області повідомляє, що вбивця - боєць "Правого сектору" з позивним Арес. Він нібито змовився з кумою своєї дружини і скоїв убивство заради квартири. Стверджується, що дружина Ареса і його кума теж були членами "Правого сектору".

За даними видання, Максим Л. довгий час воював у складі ДУК ПС на сході України, був снайпером. Потім обійняв посаду начальника тренувального центру ДУК ПС, вчив новобранців азам розвідки і снайперської стрільби.

Також повідомляється, що поліція Київської області тримає затримання Ареса в секреті через побоювання, що його можуть спробувати відбити силою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram