ГоловнаПолітика

"Самопоміч" висунула кандидатів на вибори в Раду в чотирьох округах

По інших трьох округах партія визначиться пізніше.

"Самопоміч" висунула кандидатів на вибори в Раду в чотирьох округах

Партія "Об'єднання" Самопоміч" на з'їзді в Коблево висунула чотирьох кандидатів на проміжні вибори народних депутатів, які призначено на 17 липня.

Про це повідомив член політради партії, нардеп Олег Лаврик.

Зокрема, в окрузі №23 (Волинська область) партія висунула Михайла Імберовського (голова фракції "Самопоміч" у Волинській обласній раді), а в окрузі №27 (Дніпропетровськ) - Сергія Рулева (кандидат від "Самопомочі" до Дніпропетровської міської ради на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, на момент балотування - виконавчий директор ТОВ "Янтарне").

В окрузі №183 (Херсон) висунуто Ігоря Дудара (голова Чорнобаївської сільської ради Херсонської області), а в окрузі №206 (Чернігів) - Олександра Кіріндася (директор Чернігівської індустріальної молочної компанії).

Партія поки що не висунула своїх кандидатів по інших трьох округах (№151 (Полтавська область), №114 (Луганська область) і №85 (Івано-Франківська область)). Рішення по цих округах буде прийнято на другій частині з'їзду, яка повинна відбутися до 5 червня.

Нагадаємо, ЦВК призначила вибори на семи округах, за якими стали народними депутатами Борис Філатов (став мером Дніпропетровська), Владислав Атрошенко (мер Чернігова), Ігор Насалик (міністр енергетики), Тарас Кутовий (міністр АПК), Ігор Єремеєв (помер у результаті нещасного випадку), Юрій Гарбуз (голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації) та Андрій Гордєєв (голова Херсонської обладміністрації).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram