ГоловнаПолітика

Колесніков і Бойко стали співголовами "Опоблоку"

Партія провела з'їзд

Колесніков і Бойко стали співголовами "Опоблоку"
Фото: Виктор Гуров

"Опозиційний блок" під час VII з'їзду партії обрав співголовами політичної сили Бориса Колеснікова і Юрія Бойка, повідомляє сайт партії.

Основним напрямком діяльності партії при цьому було визначено об'єднати всі конструктивні сили, виробити єдине бачення наявних у суспільстві проблем і запропонувати варіант виходу з кризи в державі, йдеться також у повідомленні прес-служби.

При цьому новообраний співголова партії Борис Колесніков, виступаючи перед делегатами, повідомив, що Опоблок готовий запропонувати свою програму дій, яка приведе країну до національного успіху і дозволить домогтися соціально значущого результату.

"Ми маємо докласти усіх зусиль до того, щоб побудувати економіку за світовим зразком, де до 10% - сільське господарство, 20% - промисловість і 70% - послуги. Без цього неможливо домогтися успіху. Адже виключно успіх в економіці дозволить перейти до досягнення відчутного соціального результату", - підкреслив він.

При цьому Колесніков упевнений, що домогтися змін без ухвалення нової Конституції не вийде. "Без Конституції ми не зможемо домогтися результатів. Треба міняти політичну систему - і що швидше це відбудеться, то швидше Україна досягне успіху", - додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram