ГоловнаПолітика

Адвокат Корбана Оксана Томчук піде в Раду у Дніпропетровську

У Калуші балотується брат нардепа Ігоря Шевченка

Адвокат Корбана Оксана Томчук піде в Раду у Дніпропетровську
Фото: Тамара Шевчук

Адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук балотуватиметься до Верховної Ради у 27 окрузі у Дніпропетровську.

Про це повідомила прес-служба партії "Укроп", яка висунула її.

Зараз Томчук є депутатом Дніпропетровської обласної ради.

"Укроп" висунув кандидатів і в інших округах: у 85 окрузі в Калуші балотуватиметься депутат Івано-Франківської облради Віктор Шевченко, брат діючого нардепа Ігоря Шевченка; у 183 окрузі в Херсоні - депутат Херсонської облради Олександр Книга; у 151 окрузі в Полтавській області - депутат Полтавської облради Інна Авраменко; у 206 окрузі у Чернігові - директор "УМПК-Груп" Ярослав Гирич; у 114 окрузі у Луганській області - засновник ТОВ "Сапфір Україна" Роман Бручко; у 23 окрузі у Волинській області - депутат Волинської облради, один із керівників благодійного фонду Ігоря Палиці Ірина Костанкевич.

Нагадаємо, що у Дніпропетровську від БПП балотуватиметься відомий волонтер, радник міністра оборони Тетяна Ричкова. Також до парламенту у цьому окрузі спробує обратися Загід Краснов.

Нагадаємо, ЦВК призначила на 17 липня проміжні вибори депутатів Ради в округах №23 (Волинська область), №27 (Дніпропетровськ), №85 (Івано-Франківська область), №114 (Луганська область), №151 (Полтавська область), №183 (Херсон) та №206 (Чернігів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram