ГоловнаПолітика

Саакашвілі назвав уряд Гройсмана збіговиськом нездар

На сторінках британської Guardian дісталося і Порошенкові.

Саакашвілі назвав уряд Гройсмана збіговиськом нездар

Голова Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі в інтерв'ю британській Guardian різко розкритикував президента Петра Порошенка й уряд Володимира Гройсмана.

Саакашвілі назвав Кабмін "збіговиськом нездар" і заявив, що в уряду взагалі немає бачення реформ.

При цьому він наголосив, що такий уряд сформував Порошенко.

"Протягом тривалого часу Порошенко був дуже гнучким. Якщо ви реформатор, він говорив мовою реформ. Якщо ви старомодні, він говорив: "Добре, ми знайдемо спосіб із тобою працювати". Тепер він привів до влади уряд, у якого взагалі немає бачення реформ", - сказав Саакашвілі.

"Неможливо створити оазис у пустелі, щось красиве в цьому жахливому середовищі. Сподіваюся, Порошенко розуміє важливість того, що не можна робити щось наполовину. Половинчасті реформи приведуть до того, що вони будуть дискредитовані; в результаті, як у нас завжди трапляється на пострадянському просторі, люди приходять до переконання, що реформи неможливі, і нічого не робиться", - зазначив він.

Нагадаємо, Саакашвілі закликав не голосувати за призначення уряду Гройсмана. Пізніше Гройсман, як здавалося, знайшов із Саакашвілі спільну мову. Прем'єр відвідав Одесу, пообіцяв вирішити проблеми, про які заявив Саакашвілі. Останній, своєю чергою, зробив низку компліментів Гройсману.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram